Rumos diólekvár
Összetevők: dióbél, alma, aszkorbinsav, jamakai rum
Tömény dióbélből készül, almával és egy csipet jamaikai rummal. Mivel főzés közben a rumból az alkohol elszáll, így nem okoz gondot autóvezetésnél sem.
Nemzetközi Lekvárverseny nagy ARANY éremmel díjazott termékünk. Folyékony zserbónak nevezett termékünk Rumos Diólekvár a vevőink nagy kedvence.
Miért szeretik vevőink?
Elsősorban a krémes íze miatt, mert sokan a gesztenyepürére asszociálnak, pedig nem tartalmaz még nyomokban sem gesztenyét. Talán a rummal való párosítás okozza, de képesek kikanalazni egy ültő helyükben az egész üveggel.
Sokan viszik rántott hús bundájához, mert a tojással elkevernek maximum 1 evőkanálnyit belőle és máris kész a diós bundájú rántott hús, amivel bárkit levehetsz a lábáról.
Mivel folyékony zserbóként is emlegetik, így nem csoda, hogy rengeteg süteménybe kerül bele, főleg a karácsonyi időszakban. Így nem kell diót törnöd, izgulni a krém miatt, hanem csak felpattintod az üveget és már kenheted is a rétegek közé.
Az ismert Gundel-palacsintához is jó, ha nem akarsz a töltelékkel sokat bajlódni.
Azért is szeretik vevőink, mert a gluténmentes lisztek alapvető mellékízét is el lehet vele venni. Ha például piskótát akarsz sütni, szuper választás a tésztába is!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.